Bőrproblémák – Ahol az Alksebor hatékony


PattanásSzeborreaRozáceaEkcéma, Szájkürüli bőrgyulladás. Próbáld ki, használni fog. Még ma kezdd el bőröd kezelését! Szebb lesz a bőröd! Alksebor kenőcs a  vitaminokat tartalmazó kellemes illatú gyógyszer…

 

A természetes egyensúly felborulása következtében előfordul, hogy valamilyen kórokozó elszaporodik a bőrön és a folyamatot gyulladás kíséri. Az Alksebor kenőcs hozzájárul a természetes egyensúly visszaállításához. Hatékonyan segít a következő estekben:

    virág  

 Pattanás (acne vulgaris)

A pattanás a leggyakoribb bőrprobléma, amellyel az embereknek csaknem háromnegyede találkozik élete során, jellemzően a serdülés időszakában.

A pattanás (akne) – melynek többféle megjelenési formája ismert – a szeborreás kórképek közé tartozik, ahol egyszerre van jelen a bőr elszarusodási folyamatának zavara, és valamilyen kórokozó túlzott elszaporodása a bőrön. A pattanás kialakulásáról ide, a pattanás kezeléséről ide kattintva olvashatsz részletesen.

         
     tulipánok  

Ekcéma – Mikróbás, Impetiginizált kontakt

Impetiginizált ekcéma, vagy másképpen az ekcéma másodlagos fertőződése akkor alakul ki, amikor a gyulladás miatt a bőr felszínén a különböző kórokozók megtelepednek. Az ekcéma viszketés miatti vakarása mechanikus sérülést okoz: ezért a bőr nem képes a kórokozók támadásának ellenállni.

 Az impetiginizált ekcémáról és kezeléséről ide kattintva olvashatsz részletesen.

         
     daffodilss  

Szeborroea  –  Felnőttkori pattanás  -Seborrhoeás dermatitis

A szeborreás bőrtünetek elsősorban az arcon, a mellkason, a háton és a hajas fejbőrön  jelentkeznek (itt van a legtöbb faggyúmirigy) . Gyakori velejárója a haj gyors zsírosodása, korpásodása, a pattanások kialakulása.

 Seborrhoeás dermatitis esetén az orr tövében, a hajas fejbőrőn, illetve a hajas fejbőr és az arc határvonalán, a száj szélén, a fülek mögött, férfiaknál az arcszőrzet területén gyulladás jön létre, mely megjelenését tekintve piros szélű, sárgás tetejű, hámló-viszkető elváltozás. A seborrhoeás dermatitisről és kezeléséről ide kattintva olvashatsz részletesen.

         
     virgosrtek  

Rosacea Rozácea

A rozáceás (rosaceás ) bőrön a tünetek az arc középvonalában, az orron és az orcákon jelentkeznek. Kezdetben csak valamilyen külső hatásra következik be az arc kisereinek fokozott kitágulása, mely a vörösséget okozza (az arc kipirosodása)

Később az értágulat állandósul, ezzel együtt az arc kipirulása is egyre feltűnőbb. Külső hatások – pl. napfény, hideg, meleg, erős szél, valamint belső tényezők – pl. stressz, fűszeres ételek, stressz fokozhatják a folyamatot. A rosaceáról és kezeléséről ide kattintva olvashatsz részletesen.

         
     Kutyatej  

Szájkörüli bőrgyulladás – Periorális dermatitis

 Kisgyermek korban és fiatal felnőtt nőknél gyakori. Fontos tudni, hogy a folyamat nem csak a száj környékét érintheti, hanem létrejöhet az orr-száj redőben, és a szem körül is.
Nem csak gyermekeket érint, fiatal felnőtt nőknél fordul elő.

 A szájkörüli bőrgyulladásról – a perioralis dermatitisről és kezeléséről ide kattintva olvashatsz részletesen.

 

         

Az Alksebor kenőcs hatékony a kamaszkori pattanásra, fontos szerepet játszik a felnőttkori pattanás és a rosacea kezelésében, valamint hatékonyan használható ekcémára.

További információért, valamint a kockázatok és mellékhatások mérlegelése céljából olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg orvosát vagy a gyógyszerészét.
Munkatársaink is készséggel állnak rendelkezésére az alábbi e-mail címen: info@alksebor.hu